Skip to content

Over ons

Van Amen las- en constructiewerken

Oplossingsgericht, proactief, no-nonsense, betrouwbaar en maatschappelijk verantwoord.

Van Amen Las- en Constructiewerken is 5 jaar geleden opgericht door Tommie van Amen. Na een gedegen leerschool, zowel in de theorie als in de praktijk, is men nu gespecialiseerd in onder andere laswerk op locatie, het plaatsen en monteren van stempelconstructies, stalen deksloven op damwand aanbrengen, vijzel en ondersteuningsconstructies, damwand snijden, oplengen, gordingsconstructies plaatsen,  damwanden water dichten, remmingswerk, gutswerk en diverse sloopwerkzaamheden.

Van Amen Las- en Constructiewerken heeft als las- en constructiebedrijf ruime ervaring en beschikt over moderne geavanceerde apparatuur. Door deze apparatuur is men in staat om alle bedenkbare las- en constructiewerkzaamheden nauwkeurig uit te voeren.

Wij zijn een kleine organisatie met een aantal ervaren medewerkers met een lange staat van dienst in de las- en constructiewerken. Door korte lijnen kunnen wij snel inspelen op vragen of wensen van onze klanten. Zo bent u bij ons onder andere aan het juiste adres voor laswerkzaamheden, staalbewerking en testen en keuren van gereedschappen.

Naast de projecten die wij uitvoeren op basis van regie bieden wij ook de mogelijkheid om uw werkzaamheden uit te voeren op basis van aanneming. Alle medewerkers zijn actueel gecertificeerd en zijn in het bezit van de benodigde lascertificaten onder andere de las posities PD, PF en H-L045.

Alle elektrische gereedschappen worden bij ons jaarlijks intern gekeurd. Daarnaast laten wij alle lasmachines door een extern onafhankelijk bedrijf kalibreren om te kunnen voldoen aan de eisen die gesteld worden, en om veilig te kunnen werken volgens VCA.

Wij laten ons graag uitdagen.

De specialisten van Van Amen Las- en Constructiewerken laten zich graag uitdagen. Heeft u vragen, suggesties of behoefte aan een passende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.